portadagobernanzaAquí us deixem la Guia operativa per a la Governança dels Bancs del Temps: “Aquesta Guia Operativa per a la Governança dels Bancs del Temps és fruit de l’experiència acumulada per l’Associació Salut i Família en l’impuls i la coordinació de Bancs del Temps i el treball en col·laboració amb persones expertes de diversos Bancs del Temps.

Perquè l’associacionisme no és un art ni una teoria, és una pràctica. A participar aprenem participant, i es pot explicar per escrit. Però per fer-ho es requereix experiència, i assumir d’entrada que serà un procés col·lectiu que requereix d’una pluralitat d’aportacions per recollir coneixements diferents i destil·lar pautes comunes. Difícilment serà el resultat del treball d’una sola persona.

Partint de la celebració d’un Taller sobre Governança dels Bancs del Temps celebrat al desembre de 2014, es va constituir un grup de treball format per persones compromeses amb els Bancs del Temps de diferents llocs ia través de diferents perspectives. D’aquesta diversitat d’experiències, visions i opinions, ha pogut nodrir-se i elaborar-se aquesta guia